Rakkaudesta Lauttasaareen

PALVELUT LÄHELLÄ

LIIKENNEYHTEYDET

 • Lauttasaaren metroasema 1,4 kilometriä
 • Bussipysäkit Melkontie 89 metriä, Nahkahousuntie 140 metriä
 • Kampin kauppakeskus 4,2 kilometriä
 • Helsingin kauppatori 5,2 kilometriä
 • Länsisatama 3,7 kilometriä

PALVELUT

 • S-Market, Lidl ja K-supermarket 0,5 kilometriä
 • Lauttasaaren terveysasema 1,4 kilometriä, apteekki 0,5 kilometriä
 • Päiväkoti Melkko 0,3 kilometriä, päiväkoti Lunni 0,5 kilometriä
 • Lauttasaaren yhteiskoulu 2,0 kilometriä
 • Lauttasaaren urheilukenttä 2,1 kilometriä
 • Lauttasaaren ulkoilupuisto 0,5 kilometriä

SUOSITTU ASUINALUE

Lauttasaaren kaupunginosa sijaitsee Länsi-Helsingissä. Sekä Lauttasaaren silta että Lapinlahden silta (Länsiväylä) johtavat alueelle Ruoholahdesta. Palveluita alueelta löytyy mm. terveyskeskus, uimahalli, urheilukenttä, kauppakeskus ja kirjasto. Lauttasaaren metroasema valmistui vuonna 2016 osana Länsimetroa. Metron laajenemisen myötä asuinalue houkuttaa entisestään yhä useampia muuttamaan meren ja luonnon läheisyyteen. Tämän merellisen kaupunginosan ehdottomasti suurimpia valtteja ovat upeat ulkoilumahdollisuudet ja luonto.
Lauttasaaren vesialueet ja satamat ovat purjehtijoiden, veneilijöiden ja muiden vesiurheilijoiden suuressa suosiossa. Lauttasaaren rannat ovat vehreitä, arvokkaita luontoalueita ja osaltaan myös suojeltuja. Lauttasaaren rakennuskanta koostuu aina tunnelmallisista 50-luvun rakennuksista ylellisiin ja moderneihin merenranta-asuntoihin. Saaren eteläkärjestä löytyy myös idyllinen mökkialue. Uudisrakentamista alueelle tapahtuu paljon ja vanhat rakennukset saavat väistyä uusien modernien rakennuksien edestä, näin myös kohteessamme Nahkahousuntie 5:ssä.

NAHKAHOUSUNTIE

Nahkahousuntie sijoittuu poikkikatuna Lauttasaaren eteläkärkeen Vattuniemeen (Hallonäs). Alueella on paljon uusiutunutta ja modernia talokantaa. Itään päin mentäessä aukeaa merinäkymät ja alueen yritykset sekä veneilytoimijat. Liikennettä Nahkahousuntiellä on vähän, johtuen sen olevan alueen eteläpäädyssä ja asuntoihin liittyvää kulkua omaava rauhallinen poikkikatu.

LAUTTASAAREN TULEVAISUUS

Lauttasaareen on kaavailtu merkittävää lisärakentamista. Helsingin uusi yleiskaavaluonnos antaa mahdollisuuden rakentaa saarelle asuntoja jopa 18 000 uudelle asukkaalle. Kaava mahdollistaa pohjoiseen Lauttasaareen yli 10 hehtaarin merentäytöt ja rakentamisen viheralueille. Koivusaareen suunnitellaan 22 hehtaarin merentäytöt ja 5 150 asukkaan ja 3 800–4 500 työpaikan keskittymää uuden metroaseman kupeeseen. Luonnoksen mukaan saarella voisi olla tulevaisuudessa asukkaita 40 000.

Tiedustelut ja asuntojen varaukset / ostot

Rene Messia de Prado

Kiinteistönvälittäjä
040 518 6949
rene.messiadeprado@remax.fiwww.remax-casaalto.fi

www.iconmarine.fi

ICON KIINTEISTÖRAHASTOT OY

Puhelinnumero:
010 321 2424
Käyntiosoite:
Liisankatu 8 A (1. krs), 00120 HELSINKI
Kauppapuistikko 16 A (3. krs), 65100 VAASA
Postiosoite:
PL 11, 65101 VAASA