Perheen ehdoilla

“ Tänään meillä on aihetta juhlaan. Kalusteet vihdoin paikallaan ja uuden kodin pöytä katettu Lindan synttärivieraita varten. Päivän kruunasi tieto, että Linda sai viereisestä päiväkodistakin vielä hoitopaikan, sinne kävele tästä ainoastaan pari minuuttia”

Ensimmäinen oma koti

“ Helsinki tuntui kaukaiselta unelmalta opiskellessani Oulussa. Olin tottunut luontoon ja mereen, nyt töiden viedessä pääkaupunkia kohti oli haikeaa kun oletin joutuvani luopumaan niistä. Onkin aivan mieletöntä olla väärässä istuen tilavalla parvekkeella luonnon ja meren äärellä, silti hujauksen päässä keskustasta ja työpaikasta”

Helppoa eläkeläisille

“Ollaan unelmoitu Ukin kanssa nuoresta lähtien asumisesta Lauttasaaressa. Meillä kävi onni, kun löydettiin todellinen “tehokolmio” merellisestä Lauttasaaresta – nyt voi pikku kullannuputkin tulla yökylään metrolla keskustasta”

MODERNIA ASUMISTA

EKOLOGISUUS

ICON Marinen suunnittelussa on panostettu ekologisuuteen. Energiankulutus on nyt ja tulevaisuudessa yksi suurimmista asumisen kustannuksista. ICON Marinessa on ongelmaa ratkaistu hybridilämpöjärjestelmällä. Järjestelmä tuottaa suurimman osan rakennuksen lämmöntarpeesta maalämmöllä, mikä on uusiutuva energianlähde. Maasta saatava energia vähentää ostoenergiatarvetta, mikä näkyy omistajille pienempänä hoitovastikkeena (2,6 € / m2). Ekologisuus tarkoittaa säästöjä, jotka voi käyttää vaikkapa harrastuksiin.

 

DIGITAALISUUS

ICON Marinessa digitaalisuus on käsinkosketeltavissa, se helpottaa asumisen arkea ja tekee huoneistoista mukavia käyttää. Elektroninen lukitus helpottaa kulunvalvontaa, sensoreita hyödyntävä ilmanvaihto optimoi olosuhteita havaitun muutoksen mukaan ja digitaalisen hallinnointipalvelun kautta huoneiston tiedot löytyvät käden käänteessä ja esimerkiksi huoltotöiden tilaaminen ja ilmoittaminen onnistuu helposti sovelluksen avulla!

YHTEISÖLLISYYS 

Maailmalla kasvavana trendinä on yhteisöllinen asuminen. Tämä trendi näkyy ICON Marinessa asukkaiden käyttöön suunniteltuna yhteisöllisenä monikäyttötilana, josta on suora yhteys talon toiseen yhteiskäytössä olevaan saunaan. Näin tila taipuu helposti ystävien kanssa hyödynnettäväksi kerhotilaksi, asukkaiden käyttöön neuvottelutilaksi tai kekseliäiden monikäyttökalusteiden ansiosta vaikka vieraiden majoitukseen soveltuvaksi yksiöksi. Tila on varustettu mini-keittiöllä, minkä ansiosta pienimuotoisten juhlien järjestäminen kahvituksineen onnistuu vaivatta.

JULKISIVUKUVAT

TIETOJA KOHTEESTA

ICON Marine on merenläheisen Lauttasaaren kärkeen sijoittuva moderni, asukaslähtöinen, uutta ajattelua omaava kerrostalo. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat harkittuja, ja turhat hukkaneliöt on hiottu pois. Tämä näkyy ostajille vertailukohteita matalampana ostohintana, kun turhista neliöistä ei tarvitse maksaa.

 

Kiinteistössä tulevat vahvasti esille ekologisuus ja digitaalisuus. Yhteisöllisyys näkyy yhteistilaratkaisuna, jota harvoin tarjotaan, mutta poikkeuksetta monella sellaiselle olisi käyttöä. Pidät sitten lasten synttärit, majoitat kaukomatkalaisystäviä tai järjestät palaverin etätyöpäivänä, Marinessa se on mahdollista kaikille — riippumatta siitä, missä huoneistossa asut.

Kiinteistön suunnittelussa on huomioitu sen elinkaari siten, että vuosikymmenien saatossa tulevat remontit voidaan toteuttaa tehokkaasti ja ilman pitkiä asumisen keskeytyksiä. Innovatiivisten teknisten ratkaisujen ja digitaalisten hallintatyökalujen ansiosta ylläpito- ja huoltotyöt tilataan ja toteutetaan hallitusti sekä oikeaan aikaan. Tällä tavoin vältytään korjausvelan kertymiseltä. Tämä antaa asukkaille mielenrauhaa ja mahdollisuuden keskittyä muihin itselle tärkeisiin asioihin. ICON Marine on koti sinulle tänään ja se luo mahdollisuuden miellyttävälle asumiselle tulevaisuudessa myös sen tuleville asukkaille.

KUMPPANIT

RAKENNUTTAJA

ICON Kiinteistörahastot on vuonna 2010 perustettu suomalaisomisteinen kiinteistökehitysyhtiö. Rakennutamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita rakennuksia, joissa huomioidaan digitaalisuus, älykäs talotekniikka ja jotka ovat elinkaarikustannuksiltaan tehokkaita.

www.iconfund.fi

 

RAKENNUSLIIKE JA ARKKITEHTI

EKE-Rakennus Oy on osa suomalaista perheomisteista EKE-Yhtiöt -monialakonsernia. EKE-Rakennuksella on käynnissä pientaloalueita, kerrostaloalueita, liike- ja logistiikkakeskuksia jo 57 vuoden kokemuksella.

www.eke.fi

 

RS-Pankki

Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2017 liiketoiminnan tuotot olivat 9,5 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 581,6 miljardia euroa.

www.nordea.fi

 

  

Tiedustelut ja asuntojen varaukset / ostot

Rene Messia de Prado

Kiinteistönvälittäjä
040 518 6949
rene.messiadeprado@remax.fi
www.remax-casaalto.fi

www.iconmarine.fi

ICON KIINTEISTÖRAHASTOT OY

Puhelinnumero:
010 321 2424
Käyntiosoite:
Liisankatu 8 A (1. krs), 00120 HELSINKI
Kauppapuistikko 16 A (3. krs), 65100 VAASA
Postiosoite:
PL 11, 65101 VAASA